Battle Royale RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Battle Royale RPG

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Random csevegő

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Lyraevi
Admin
Lyraevi

Random csevegő Empty
TémanyitásTárgy: Random csevegő   Random csevegő I_icon_minitimeCsüt. Feb. 26, 2009 9:41 am

Mert ha már ez fórumnak néz ki ilyen is kell Smile
Vissza az elejére Go down
Rhysa

Rhysa

Random csevegő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Random csevegő   Random csevegő I_icon_minitimePént. Márc. 06, 2009 1:35 am

Hirtelen elszállt az MSN-em, azért tűntem el megint, mint múltkor (rájöttünk, hogy az szokta újraindítani a gépet, úgyhogy majd újra kell rakni). Remélem, észreveszed, hogy írtam ide ^^
Rhysa

Rhysa

Random csevegő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Random csevegő   Random csevegő I_icon_minitimePént. Márc. 06, 2009 1:43 am

Na megyek aludni, MSN-nek lőttek. :S Csak nehogy bunkónak tarts, hogy szó nélkül leléptem, mert nem tudom, mikor nézel be ide XD Max holnap lecseszel. Szia!
Lyraevi
Admin
Lyraevi

Random csevegő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Random csevegő   Random csevegő I_icon_minitimePént. Márc. 06, 2009 1:48 am

Dehogy, nem tartanálak annak. Na jó éjt!

(Amúgy sztem elszámoltad a sebzéset, mert zúzóra számoltál, de rapierral döftél, ami 1-1 kezesnek számít, és elvileg így kevesebbet sebződök, mert azzal bénább a pasas. Na de majd ezt holnap kiszámoljuk együtt Very Happy)
Lyraevi
Admin
Lyraevi

Random csevegő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Random csevegő   Random csevegő I_icon_minitimePént. Márc. 06, 2009 9:33 pm

Látom, hogy itt vagy Rhysa. Nem működik az MSN? :S
Lyraevi
Admin
Lyraevi

Random csevegő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Random csevegő   Random csevegő I_icon_minitimePént. Márc. 06, 2009 9:40 pm

Látom már nem vagy... De én jól elbeszélgetek magammal XD
Rhysa

Rhysa

Random csevegő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Random csevegő   Random csevegő I_icon_minitimePént. Márc. 06, 2009 10:02 pm

De, öcsém újrarakta, szóval elvileg jó. Elvileg naplóznia kell a beszélgetéseket, de a tegnapi egy az egyben elszállt XD
Lyraevi
Admin
Lyraevi

Random csevegő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Random csevegő   Random csevegő I_icon_minitimePént. Márc. 06, 2009 10:06 pm

Jah, ha nem szabályosna lépsz ki, akkor elvesznek a naplózások. Ezt már többször is beszívtam.
Lyraevi
Admin
Lyraevi

Random csevegő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Random csevegő   Random csevegő I_icon_minitimeCsüt. Márc. 12, 2009 12:34 am

Megint az MSN?
Rhysa

Rhysa

Random csevegő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Random csevegő   Random csevegő I_icon_minitimeCsüt. Márc. 12, 2009 12:39 am

Igen XD :S
Rhysa

Rhysa

Random csevegő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Random csevegő   Random csevegő I_icon_minitimeCsüt. Márc. 19, 2009 1:12 am

Hát ez nem igaz, kezd elszállni az egész gép, nem csak az MSN. Újra kéne már rakni, de ahhoz le kell menteni mindent :S
Rhysa

Rhysa

Random csevegő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Random csevegő   Random csevegő I_icon_minitimeCsüt. Márc. 19, 2009 1:14 am

Bejött Nana! Hát, Kaorira nem tippeltem volna eredetileg, egészen addig nem gyanakodtam a bandára, amíg ma nem mondtad, hogy most betekintünk a múltjukba. Kíváncsi leszek Very Happy
Na megyek, szia! ^^
Lyraevi
Admin
Lyraevi

Random csevegő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Random csevegő   Random csevegő I_icon_minitimeCsüt. Márc. 19, 2009 1:18 am

^.^ Klassz! Róluk még sokat szeretnék írni. Megvan a maguk története.
Rhysa

Rhysa

Random csevegő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Random csevegő   Random csevegő I_icon_minitimePént. Ápr. 24, 2009 12:09 am

Neeeeee! T-T
Lyraevi
Admin
Lyraevi

Random csevegő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Random csevegő   Random csevegő I_icon_minitimeSzer. Jún. 10, 2009 1:58 am

Készül a harcrendszer 2.0 a nagy csoportos Battle Royale RPG-hez.
Ebbe beleértve azt a nagy harci helyzetet, hogy élőben, sok-sok emberel hogy a fenébe bonyolítsuk le a cuccot ^.^ Az elmélet egyenlőre azon a ponton vérzik legjobban, hogy ki kéne találni egy helyet, ill. szállásformát (sátorozunk v. házban), ami megfizethető is mindenkinek kb. egy hétre. Azt az apróságot meg egyenlőre hagyjuk is, hogy a sok-sok érdeklődő közül kik lennének azok, akik tényleg bevállalnák ezt. (Van szabad egy hete a nyáron, van pénze is rá, agykapacitása is ilyen agyalágyultságokra Very Happy) Persze úgyse ér rá mindenki ugyanakkor... XD Na mindegy... Tervezgetni azért még szabad ^.^ Megártottak a vizsgák... Főleg amikre még most kéne tanulni...
Lyraevi
Admin
Lyraevi

Random csevegő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Random csevegő   Random csevegő I_icon_minitimeCsüt. Júl. 16, 2009 3:44 pm

Egy kis érdekesség, amit most vettem észre:
  • natsu - nyár

• haru - tavasz

• aki-ősz

és, hogy hogy nem még illik is hozzájuk...
Lyraevi
Admin
Lyraevi

Random csevegő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Random csevegő   Random csevegő I_icon_minitimeCsüt. Júl. 23, 2009 12:26 am

Te most meghalt az MSNed?
Ajánlott tartalom

Random csevegő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Random csevegő   Random csevegő I_icon_minitime

Random csevegő
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Battle Royale RPG :: Battle Royale :: A játékon kívül-
Ugrás: