Battle Royale RPG |
|
| Random csevegő | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Lyraevi Admin
| Tárgy: Random csevegő Csüt. Feb. 26, 2009 9:41 am | |
| Mert ha már ez fórumnak néz ki ilyen is kell | |
| | | Rhysa
| Tárgy: Re: Random csevegő Pént. Márc. 06, 2009 1:35 am | |
| Hirtelen elszállt az MSN-em, azért tűntem el megint, mint múltkor (rájöttünk, hogy az szokta újraindítani a gépet, úgyhogy majd újra kell rakni). Remélem, észreveszed, hogy írtam ide ^^ | |
| | | Rhysa
| Tárgy: Re: Random csevegő Pént. Márc. 06, 2009 1:43 am | |
| Na megyek aludni, MSN-nek lőttek. :S Csak nehogy bunkónak tarts, hogy szó nélkül leléptem, mert nem tudom, mikor nézel be ide XD Max holnap lecseszel. Szia! | |
| | | Lyraevi Admin
| Tárgy: Re: Random csevegő Pént. Márc. 06, 2009 1:48 am | |
| Dehogy, nem tartanálak annak. Na jó éjt! (Amúgy sztem elszámoltad a sebzéset, mert zúzóra számoltál, de rapierral döftél, ami 1-1 kezesnek számít, és elvileg így kevesebbet sebződök, mert azzal bénább a pasas. Na de majd ezt holnap kiszámoljuk együtt ) | |
| | | Lyraevi Admin
| Tárgy: Re: Random csevegő Pént. Márc. 06, 2009 9:33 pm | |
| Látom, hogy itt vagy Rhysa. Nem működik az MSN? :S | |
| | | Lyraevi Admin
| Tárgy: Re: Random csevegő Pént. Márc. 06, 2009 9:40 pm | |
| Látom már nem vagy... De én jól elbeszélgetek magammal XD | |
| | | Rhysa
| Tárgy: Re: Random csevegő Pént. Márc. 06, 2009 10:02 pm | |
| De, öcsém újrarakta, szóval elvileg jó. Elvileg naplóznia kell a beszélgetéseket, de a tegnapi egy az egyben elszállt XD | |
| | | Lyraevi Admin
| Tárgy: Re: Random csevegő Pént. Márc. 06, 2009 10:06 pm | |
| Jah, ha nem szabályosna lépsz ki, akkor elvesznek a naplózások. Ezt már többször is beszívtam. | |
| | | Lyraevi Admin
| Tárgy: Re: Random csevegő Csüt. Márc. 12, 2009 12:34 am | |
| | |
| | | Rhysa
| Tárgy: Re: Random csevegő Csüt. Márc. 12, 2009 12:39 am | |
| | |
| | | Rhysa
| Tárgy: Re: Random csevegő Csüt. Márc. 19, 2009 1:12 am | |
| Hát ez nem igaz, kezd elszállni az egész gép, nem csak az MSN. Újra kéne már rakni, de ahhoz le kell menteni mindent :S | |
| | | Rhysa
| Tárgy: Re: Random csevegő Csüt. Márc. 19, 2009 1:14 am | |
| Bejött Nana! Hát, Kaorira nem tippeltem volna eredetileg, egészen addig nem gyanakodtam a bandára, amíg ma nem mondtad, hogy most betekintünk a múltjukba. Kíváncsi leszek Na megyek, szia! ^^ | |
| | | Lyraevi Admin
| Tárgy: Re: Random csevegő Csüt. Márc. 19, 2009 1:18 am | |
| ^.^ Klassz! Róluk még sokat szeretnék írni. Megvan a maguk története. | |
| | | Rhysa
| Tárgy: Re: Random csevegő Pént. Ápr. 24, 2009 12:09 am | |
| | |
| | | Lyraevi Admin
| Tárgy: Re: Random csevegő Szer. Jún. 10, 2009 1:58 am | |
| Készül a harcrendszer 2.0 a nagy csoportos Battle Royale RPG-hez. Ebbe beleértve azt a nagy harci helyzetet, hogy élőben, sok-sok emberel hogy a fenébe bonyolítsuk le a cuccot ^.^ Az elmélet egyenlőre azon a ponton vérzik legjobban, hogy ki kéne találni egy helyet, ill. szállásformát (sátorozunk v. házban), ami megfizethető is mindenkinek kb. egy hétre. Azt az apróságot meg egyenlőre hagyjuk is, hogy a sok-sok érdeklődő közül kik lennének azok, akik tényleg bevállalnák ezt. (Van szabad egy hete a nyáron, van pénze is rá, agykapacitása is ilyen agyalágyultságokra ) Persze úgyse ér rá mindenki ugyanakkor... XD Na mindegy... Tervezgetni azért még szabad ^.^ Megártottak a vizsgák... Főleg amikre még most kéne tanulni... | |
| | | Lyraevi Admin
| Tárgy: Re: Random csevegő Csüt. Júl. 16, 2009 3:44 pm | |
| Egy kis érdekesség, amit most vettem észre: és, hogy hogy nem még illik is hozzájuk... | |
| | | Lyraevi Admin
| Tárgy: Re: Random csevegő Csüt. Júl. 23, 2009 12:26 am | |
| Te most meghalt az MSNed? | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Random csevegő | |
| |
| | | | Random csevegő | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|