Battle Royale RPG |
|
| 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Lyraevi Admin
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Hétf. Ápr. 05, 2010 10:09 pm | |
| Ayumu csak akkor kezdett bele a mesélésbe, mikor már nyugodtan ettek. - Igazából... jól éreztem magam... - vallotta be kicsit szégyenlősen, és nem kevés bűntudattal. - Nagyon... Olyna lovagias volt, én... nem érdemlem meg, hogy ennyit törődjenek velem, és... nem is szoktam meg a vendégektől, hogy egyenrangúként kezeljenek, de ő... Ő egy cseppet sem volt lenéző! Még csak... nem tudom... Vannak kedves vendégek, de mindenkinél érzed, hogy nem vagytok egy szinten. Ő viszont ezt olyna ügyesen palástolta! Nem feszengtem mellette és... sokat nevettem... Nagyon kellemes modora van, és végig szórakoztatott. Kersztbe-kasul bejártuk a környéket, de én... Én azt hiszem... csak félig figyeltem a helyre... - halkult le zavartan. | |
| | | Lyraevi Admin
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Hétf. Ápr. 05, 2010 10:15 pm | |
| - Már elkezdtük... - sóhajtott Emiko, s Yuukára nézett. De még mindig az a ruha a szimpatikus, amit már egyszerfelvett... Talán... fel lehet valahogy tupírozni, nem? Lehet, hogy tényleg el kéne mennie a hajó szépségszalonja felé... Egy új haj, smink, valami... És már egyből nem az a ruha... Már ha túléli a procedúrát... - Nem fog nyervákolni? - nézett a szőnyegen fekvő állatra. Jelenleg békésnek tűnt, leszámítva azt az irritáló tényezőt, hogy épp őt figyelte. Vagyis... Emikonak úgy tűnt, mintha őt nézné... De mit akar tőle?! | |
| | | Lyraevi Admin
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Hétf. Ápr. 05, 2010 10:19 pm | |
| - Ha Nobu megtudja, hogy így rohansz hozzá... - figyelte Shinji, ahogy Nami rohamosan pusztítja a desszert utolsó falatait. Ő meg direkt kényelmesen falatozgatott... - Nem illik megvárakoztatni valakit, Shinji! - nézett rá szúrós szemmel a lány. - Ráadásul fontosnak kell lennie, ha itt van... Ha valami baj van... - kezdte aggódva, aztán elhallgatott. - Hogy lehetsz ilyen? Téged semmi sem érdekel? - Relatíve kevés dolog... - rántotta meg a vállát Shinji. - Értem. Nos én befejeztem a vacsorát, a szobában találkozunk - állt fel a lány, a fiú nagy felháborodására. Na remek... Még csak az hiányzott, hogy az egész étterem megnézze őket, hogy külön távoznak. Hogy lehet ilyen felelőtlen ez a lány?! | |
| | | Rhysa
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Hétf. Ápr. 05, 2010 10:27 pm | |
| Hiroshi igyekezett tényleg érdeklődve hallgatni és nem kimutatni, mit is érez valójában. Shinji, te szemét... Muszáj pont vele szórakoznod?! Nem tudtál másfelé unatkozni?! Másrészről... most hallotta először elsőkézből Shinji csajozási szokásait. Tehát lovagias és udvarias... Ayumu, ha csak tudnád, hogy mennyire egy szinten vagytok...! Semmivel sincs fölötted, sőt, még az iskolát sem végezte el! Te meg nagyban dolgozol azért, hogy tovább tanulhass... De ez az utolsó félmondat. Csak félig figyelt a helyre...? A fene beléd Shinji, hogy máris az ujjad köré csavartad! Miért esik jól, hogy ámíthatod? Pár nap múlva úgyis vége és nem látod többé te sem. Miért játszol vele?! És Ayumu... te pedig miért hagyod, hogy játsszon veled? Ennyire nem látod...? Nem, hisz nem ismerheted... Azt hiszed, hogy valami jómódú fiatalúr, akit tényleg érdekelsz. Pedig... pedig nem így van... Őt nem érdekled. Őt nem, de engem... Szedd már össze magad, Hiroshi! Egész jól bírod a dolgot, pár nap, és itt sem vagy. Azt már fél lábon is kibírod. Na jó, lehet, hogy mégis kettőn, de akkor is... - A lényeg, hogy nem unatkoztál, és kellemesen telt a délutánod - mosolyodott el halványan Hiroshi. | |
| | | Lyraevi Admin
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Hétf. Ápr. 05, 2010 10:32 pm | |
| - Igen, de... - bizonytalanul nézett a fiúra. - Hogyan tehetném jóvá...? - kérdezte halkan. - Ha... ha tehetek érted valamit, ha szeretnél valamit... kérj akármit, én megcsinálom! Tényleg, én... annyira... annyira sajnálom... Szeretném helyrehozni, Akira! Én sem, akarom, hogy szomorú legyél, és látom, hogy msot az vagy, ne is próbáld tagadni! | |
| | | Rhysa
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Hétf. Ápr. 05, 2010 10:33 pm | |
| - De, lehet... - guggolt le a cica mellé Yuuka. - Nincs szívem itt hagyni, meg hátha mégis galibát csinál, mert fél majd egyedül... Most viszont tényleg nem vihetjük magunkkal. De ugye jó leszel, cica, hmm? Ne csinálj rosszat, mert nekem kell elszámolni vele, érted? Hopsz, valami fontosat elfelejtettünk... Nincs macskaalmunk...! Rakjunk ki neki valami papírt, vagy mi? A csudába, teljesen kiment a fejemből...! | |
| | | Rhysa
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Hétf. Ápr. 05, 2010 10:35 pm | |
| - Jó emésztést... - Daisuke egy biccentéssel köszöntötte Namit, majd felvonta a szemöldökét. - Shinji még marad? Bár nem is baj, úgyis hozzád jöttem. De... nem itt a folyosón kéne megbeszélni, hanem minimum félrehúzódni. Kicsit kényes az ügy... | |
| | | Lyraevi Admin
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Hétf. Ápr. 05, 2010 10:42 pm | |
| - Shinji egy barom - morogta Nami. - Szokás szerint. Aztán elmosolyodott, főleg, ha arra gondolt, hogy Shinji mit fog szólni erre a lépésre. - A szobámban egész nyugodtan beszélgethetünk. Ha megfelel ott. Azért aggódva figyelte a fiút. - Ugye... azért nincs baj? | |
| | | Rhysa
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Hétf. Ápr. 05, 2010 10:44 pm | |
| Hiroshi felsóhajtott, és az ujjai között forgatott villára szögezte a tekintetét. Hiába, sosem volt jó színész... De jóvátenni? És kérjen akármit...? Jaj, ne mondj ilyet, Ayumu, mert a végén még belegondolok és olyanok is eszembe jutnak, amiket nem szívesen mondanék ki... - Nekem az is elég, ha néha-néha hasonlómód velem eszel együtt. Már így is jóval több időt szánsz rám, mint az elvárható lenne... 'Azt... azt azért mégse kérhetem, hogy ne nézz rá másra, főleg Shinjire ne...' | |
| | | Lyraevi Admin
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Hétf. Ápr. 05, 2010 10:45 pm | |
| Emiko inkább kihagyta apoént, hogy szívesen leszámol vele ő is, ha kell... A macskaalom dolog meg már végképp nem érdekelte, csak unottan várakozott, míg Yuuka ténykedett. - Meg kell szabadulnunk tőle... - morogta halkan Hayatének. - Sok baj lesz vele... Túl sok... Főleg, hogy bőven időben kezdtünk készülődni, de ha sokáig húzzuk még, megint Morinaga ér oda előbb! | |
| | | Rhysa
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Hétf. Ápr. 05, 2010 10:46 pm | |
| - Ha nem zavarok - vont vállat Daisuke. - Többször kerestelek már, de senki sem nyitott ajtót. Gondolom valamerre kóricáltatok. Baj...? Hát, ahogy vesszük. Én jelenleg még nem vagyok akkora bajban, mint egy bizonyos illető. Igencsak szaftos történet ez, igazi gyöngyszem. És meglehetősen szomorú... | |
| | | Lyraevi Admin
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Hétf. Ápr. 05, 2010 10:47 pm | |
| Ayumu felsóhajtott és megcsóválta a fejét. - Hihetetlen, hogy tényleg beéred ennyivel. Nem szereted, ha mások tesznek érted valamit, igaz? Biztos vagyok benne, hogy vannak dolgok, amiket szeretnél, és talán tudnék is segíteni. De te nem kérsz semmit. Csak amit úgyis megtennék, mert... nagyon szeretek veled lenni... | |
| | | Rhysa
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Hétf. Ápr. 05, 2010 10:51 pm | |
| Yuuka sietve készített elő valami ideiglenes alomszerűséget, de az már más kérdés, hogy a macska is arra asszociál-e majd, hogy azt kell használnia... - Vacsora után megpróbálok intézkedni... - suttogta vissza Hayate, majd örömmel látta, hogy Yuuka viszonylag hamar végzett. A lány még gyorsan megismertette a cicát új vécéjével, majd máris csatlakozott a többiekhez. - És talán nem is késünk ezúttal. - Kész is vagyok, mehetünk - jelent meg mellettük Yuuka, miután futtában kezet is mosott. - Csak menjünk gyorsan, mert a végén majd tényleg nem bírom itt hagyni. | |
| | | Lyraevi Admin
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Hétf. Ápr. 05, 2010 10:53 pm | |
| - Ó, ne haragudj! - mondta ijedten Nami. - Ma egész nap Nobuval voltam, szóval... ha tudtam volna... Elindult előre, bár ezek szerint már Daisuke is tudja az utat. Nem akart a folyosón visszakérdezni, hogy ki van bajban, miről van szó. Beengedte az ajtón, és megkínálta egy kis ásványvízzel. Addigis míg ő ténykedik, Daisuke elkezdheti mondani, ha úgy látja jónak. | |
| | | Lyraevi Admin
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Hétf. Ápr. 05, 2010 10:55 pm | |
| - Ennyire megtetszett? - kérdezte már a folyosón Emiko. - De... nem értem... Nekem inkább ijesztő. Mi a jó abban, ha... állatot tartasz? - nézett kétkedve a lányra. | |
| | | Rhysa
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Hétf. Ápr. 05, 2010 11:04 pm | |
| Hiroshi kis híján elejtette a villáját. Szeret vele lenni...? Á, biztos csak olyan baráti szinten. Az ő modora nyomába sem érhet egy Shinji-félének. Kevésbé... lehengerlő. Csakhogy amit ő szeretne... arról szó sem lehet. Ayumuról már rég lemondott. Nem, eltiltotta magát tőle. És semmiképp sem oldja fel a tiltást. Azzal senkinek sem segíthetne. - Hát jó... Nem, valóban nem szeretem, de... Ha vacsora után csak úgy járnál velem egyet, az bőven kárpótolna. Egész délután punnyadtam, szívesen sétálnék egyet, csak hogy átmozgassam a tagjaimat. Csakhogy egyedül nem túl hangulatos. Persze csak ha ráérsz, és tényleg csak egy rövid séta lenne, úgysem akarlak feltartani... Mégsem tudta fékezni magát. Gyönyörű... | |
| | | Rhysa
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Hétf. Ápr. 05, 2010 11:11 pm | |
| Nobuval? Csak nem? Akkor már érti, miért nem találta itthon. És ezek szerint Shinji is talált elfoglaltságot. - Akkor bele is vágok a közepébe, hátha még jobb dolgod van. Először még nem mondok konkrétumot, mert ha mégsem mész bele, nem akarlak magammal rántani a mélybe. Na tehát... Nem is szépítek: a lényeg az, hogy be kéne védeni a seggemet. Ugyanis... na jó. Szóval kénytelen vagyok zsarolni valakit azért, hogy ne küldjön jobblétre, de így csak még inkább azt értem el, hogy ki akar csinálni. Ugyanis megtudtam róla dolgokat, amiket nem kellett volna. És igen, egy osztálytársunkról van szó. Igazából nem akarlak rávenni semmire, de te voltál egyedül az, akivel még valamilyen szinten elvagyok ebből az osztályból, ezért mertem csak hozzád jönni. Viszont van egy kis hátulütője a dolognak... Az illető már látott itt sertepertélni délután és számít arra, hogy felkereslek. De rólad legalább tudom, hogy meg tudod védeni magad, ha úgy alakul, meg Nobu sem hagyná annyiban. | |
| | | Lyraevi Admin
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Hétf. Ápr. 05, 2010 11:12 pm | |
| - Persze nagyon szívesen - biccentette oldalra a fejét, s egy pillanatra a szemét is lehunyta, ahogy elmosolyodott. | |
| | | Lyraevi Admin
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Hétf. Ápr. 05, 2010 11:18 pm | |
| Nami idegességében kishíján szétroppantotta a poharat, sietve letette hát. Egyáltalán nem számított rá, hogy tényleg ekkora a baj. Muszáj volt visszakérdeznie, hogy elhiggye, amit hallott. - Na várjál... Ki akar nyírni valaki?! És még csak nem is Morinaga az? Hitetlenül csóválta a fejét. - Nem félek senkitől - jelentette ki szigorúan a fiú szemébe nézve. - És ha valaki komolyan bántani akar téged, az megnézheti magát! Számíthatsz rám! Mert te vagy az egyetlen, aki nem úgy néz rám, mint egy gyilkosra... | |
| | | Rhysa
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Hétf. Ápr. 05, 2010 11:20 pm | |
| - Köszönöm... - felelte halkan Hiroshi, és igyekezett megint a vacsorára összpontosítani. Istenem, mekkora egy marha! És tényleg elhívta?! Egy rövid séta, mi? És ő meg tényleg belement...? De most már aztán elég volt, ez minimum két-háromnapos Ayumu-adag volt számára. Vigyáznia kell, nehogy rászokjon. Most már elég volt... | |
| | | Rhysa
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Hétf. Ápr. 05, 2010 11:23 pm | |
| - Nem is tudom... - nézett még egyszer az ajtó felé Yuuka. - Valamiért... szeretek gondoskodni róluk. És hiányzik az otthoni macskám, talán azért is örültem meg neki ennyire. Őt már úgysem látom sosem... | |
| | | Lyraevi Admin
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Hétf. Ápr. 05, 2010 11:30 pm | |
| Emiko meglepetten nézett a lányra. Ó... szóval... egy darabka 'otthon'? Valahogy... ő nem vágyik haza... De Yuuka nem dönthetett. A lánnyal ellentétben ő menekülni akart, millió dolgot elhozhatott volna a házukból, de... Végül semmire se volt szüksége. Semmit sem akart, ami emlékezteti. Örömmel konstatálta, hogy még Morinaga előtt érkeztek. | |
| | | Rhysa
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Hétf. Ápr. 05, 2010 11:31 pm | |
| - Ahogy vártam tőled - vigyorodott el Daisuke. - Hála és köszönet meg a többi ilyenkor szokásos klisé. És remélem, nem érzed úgy, hogy kihasznállak, mert nem az a szándékom. Csak ezzel is még jobban kicseszek az illetővel. De lassan akár elő is adhatnám a dolgot. Meg most már akár el is árulhatom, hogy drágalátos Shouriról van szó. Nem tudom, tudsz-e róla, hogy rövid ideig belakta magát a szobámba még a bázison. Én meg... nos, arra a ruhahalomra a fürdőben valószínűleg emlékszel... Igen, azt én alkottam, és Shouri kicsit bepöccent miatta. És hogy ne csináljon ki, elvettem a telefonját. Csakhogy bele is néztem. És rájöttem néhány roppant érdekes dologra, amitől Haruka nem kicsit akadna ki... Azzal elmondott szinte mindent, amit megtudott a telefon alapján. Beszélt az sms-ekről, és még Shouri délutáni látogatásáról is. Elmondta, ki a felelős Chino haláláért, hogy fokozza a hatást, meg ha Nami esetleg nem tudott volna róla. Ki akart tálalni mindent, hogy akkor már rendesen tudja Nami, mibe is mászott bele. Meg mellékesen az is szándékában állt, hogy a lányt minél jobban Shouri ellen hergelje. | |
| | | Lyraevi Admin
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Hétf. Ápr. 05, 2010 11:32 pm | |
| Ayumu közben végzett is a vacsorájával, s kissé zavarban volt, hogyan tehetné fel a kérdését. - Egyből menni szeretnél így evés után, vagy... összeszednél valamit a szobádból, vagy... pihentetnéd a gyomrod... Mármint... nekem teljesen mindegy, csak érdeklődöm! Nekem sincs már... dolgom estére... | |
| | | Rhysa
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Hétf. Ápr. 05, 2010 11:34 pm | |
| Hayate kifejezetten elégedett volt, hogy kivételesen előbb érkeztek. Ilyen még igazából nem is volt... Vajon Morinaga is megjegyzi majd? Meg úgy különben... milyen hangulatban lesz? Hamarosan kiderül. Kár, hogy nem ehetnek csak így hármasban, sokkal jobb hangulatban telne a vacsora. | |
| | | Lyraevi Admin
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Hétf. Ápr. 05, 2010 11:38 pm | |
| - Egyáltalán nem - csóválta a fejét Nami. - Sőt inkább... nem tudod mennyit jelent nekem, hogy bízol bennem... Nem akarta túlragozni, nehogy elérzékenyüljön vagy mi, és hát érdekelte már a történet is. De... nem erre számított. Voltaképpen semmire se számított még, de ez akkoris meglepte. Egyre sápattabban hallgatta a történetet. Megölte... valakit, akit szeretett? Mármint... ha kavart vele, biztos szerette is... Ha Harukát is képes volt otthagyni. Bár... ő is meg akarta ölni Nobut. Az elején még... Sőt... később is... Pedig akkor már őrülten bele volt zúgva. És talán az őrülten elég kifejező szó is a helyzetre. Ezekszerint... Shouri se egészen épelméjű. - Meg akar ölni, hogy ne tudj beszélni? Ténylegesen... képes lenne rá? - tette fel a kérdést. Végülis... Nobun látta, hogy mindigis vetélytársként néz Shourira, de... ő tényleg ilyen? Nos, ha megölte Chinot, mindezek után, Daisuke már biztos nem probléma. És Haruka mit se tud minderről! Jó ég! | |
| | | Rhysa
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Hétf. Ápr. 05, 2010 11:41 pm | |
| - A szobámból...? - Hiroshi gyorsan végiggondolta a dolgot. Mikor az előbb felvetette a séta ötletét, bele sem gondolt, hogy az mindjárt itt van. Mit mindjárt, most...! - Nem hiszem, ami kell, az mindig nálam van... De ha szükséged van még valamire, akkor nyugodtan visszamehetünk, hisz elég spontán jött ez az ötlet. | |
| | | Lyraevi Admin
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Hétf. Ápr. 05, 2010 11:44 pm | |
| - Nocsak, szép jó estét! - köszöntötte őket meglepetten Morinaga. - Minek köszönhető a korai érkezés? Már ennyire éhesek voltak a 'kisasszonyok'? Egy cseppnyivel tüzetesebben mérte fel Emikot, mint ami az illendőség határain belül lett volna. - Látom kezdesz belejönni a szerepedbe. Emiko igyekezett higgadt maradni. - Köszönöm, de én még mindig úgy vélem, hogy nem illik hozzám. - Hát igen, egy parasztlányból sose lesz úrinő, de azért értékelem az igyekezetet. Emiko ökölbeszorította a kezé az asztal alatt. - Szerencsére nem vágyam azzá válni. Szeretek 'parasztlány' lenni. Őket becsülöm. Morinaga elmosolyodott. - Nos nekik is megvan a maguk vonzereje. Szeretem a fajtádon, hogy nem hódol be egykönnyen. Sokkal izgalmasabb. És valahogy a büszkeségük is annyira más... Sokkal igazibb. Élvezte, hogy Emiko arckifejezése a lány tudta nélkül is igazolja a szavait. - Na és hogy telt a napotok? - intézte a kérdését a többiek felé is. - Jártatok a parton? | |
| | | Lyraevi Admin
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Hétf. Ápr. 05, 2010 11:49 pm | |
| - Nem - vágta rá Ayumu túl gyorsan, s zavarában azonnal el is pirult - én... én... nincs szükségem semmire... | |
| | | Rhysa
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Kedd Ápr. 06, 2010 12:00 am | |
| - Ha nem hinném, hogy képes lenne kicsinálni, akkor nem lennék most itt - felelte igencsak komolyan Daisuke. - Ezek után már semmin sem csodálkoznék tőle. El sem hiszem, hogy bevette a délutáni hazugságomat. De mindegy, csak örülhetek neki. Már csak az a kérdés, mit csináljunk most. Mert ha elmondom Harukának, akkor Shouri dühe még féktelenebb lesz, és akkor már semmi sem tartaná vissza. Másrészt... még én is elismerem, hogy azért Haruka megérdemli, hogy tudja. Csak most érted, csináljunk valami Shouri-ellenes ligát, vagy mi? | |
| | | Rhysa
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Kedd Ápr. 06, 2010 12:04 am | |
| - Igen, jártunk - bólintott Hayate. Legalábbis kétharmados többséggel, de miért is kéne tudnia róla, hogy Yuuka időközben Benawival volt... - Meglehetősen kellemes kis sziget volt. Legalábbis jóval kellemesebb annál, mint amin azelőtt jártam. Yuuka megint némaságával próbált védekezni a máris elkezdődő csipkelődésben. De éppúgy tudta, hogy most sem úszhatja meg végig... | |
| | | Rhysa
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Kedd Ápr. 06, 2010 12:06 am | |
| - Biztos? - kérdezett vissza Hiroshi. - Ó, oké. Akkor hát... konkrét céljaim nem lévén szerintem induljunk el valamerre, aztán majd csak kilyukadunk valahol. De ha van tipped, hogy merre lófráljunk, azt sem vetem ám meg. | |
| | | Lyraevi Admin
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Kedd Ápr. 06, 2010 12:06 am | |
| Nami az ajkába harapott. Szóval most... dönteniük kell, vagy Daisukének dönteni, hogy Harukának... a pártját fogja, végülis, vagy magát védi...? - Nos... nem tudom, jót teszel-e neki, ha elmondod. Mármint... szereti Shourit, nem? Biztos fájna neki. Talán nem is hinne neked. Te viszont biztos megszívod, és talán még Harukától is csak a rosszat kapod érte. Nem beszélve, hogy... ha nem tűnt fel neki, hát megérdemli. Szerintem azért ő mrá képben van, milyen pasit választott... Bár ez... ez tényleg nagyon durva, de... Mit tudsz tenni? Maximum elveszed tőle Harukát, de... ez kinek lesz jó? Mert azt tudjuk, hogy rossz ki mindenkinek lesz, de... Szerintem... Egyszerűen... Ne tegyél semmit. Mármint, ok, én elhiszem, hogy szeretnél kiszúrni Shourival, de ezért megéri neked is szívni? | |
| | | Rhysa
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Kedd Ápr. 06, 2010 12:09 am | |
| - Már vissza is értem - perdült be a szobába Haruka, amit ezúttal üresen talált. Jaj, ne már... Elment nélküle enni?! - Ha elhúztál, csúnyán fogok rád nézni... - Nem húztam el - került elő a srác a fürdőből. - Pedig oly nagy volt a kísértés. Na, kijártad magad? - Aha, megfordultam itt-ott. - Te és a kilométerhiányod... De most már legalább mehetünk vacsorázni, úgyhogy szedd össze magad. - Adj öt percet! - robbant be a szobájába Haruka. - Na már megint... - sóhajtott Tatsuya. - Erre kíváncsi leszek... | |
| | | Lyraevi Admin
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Kedd Ápr. 06, 2010 12:09 am | |
| - Igen, kellemes hely - bólintott Morianaga. - Na és megérdeklődtétek, mi újság otthon? - nézett elsősorban Emikora. - Ott van ugye a banda, ki tudja jól vannak-e, meg gondolom foglalkoztat a kérdés, hogy él-e még az anyád... Emiko egy pillanat alatt holtsápadt lett. Ugye... ugye most... ezzel nem célozgat semmire...? | |
| | | Rhysa
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Kedd Ápr. 06, 2010 12:15 am | |
| - Látod, ez egy roppant frappáns kérdés - bólintott Daisuke. - Ha tudnám az arányokat, hogy milyen arányban szívna Shouri és milyenben, az kicsit megkönnyítené. Így viszont én is inkább hajlok a semmittevés dologra, és fedezem továbbra is magam. Neki meg volt egy telefonja, majd szerez másikat. Ez úgysincs benne a kis belső hálózatunkban. Pedig úgy megnézném az arcát, mikor Haruka felé nyújtom a telefont... bár körülbelül addig is élnék. Ez de szar... Ezúttal nem lehetek olyan rosszindulatú. Most már abban sem vagyok biztos, hogy ha Haruka ráébred a dologra, akkor beérné utána Tatsuyával. Amennyit húzzák egymást agyát azok is... Szerintem megmaradnak ennél a baráti civódásnál. Meg Tatsuya sem biztos, hogy túl boldog lenne, ha csak pótléknak használnák. | |
| | | Rhysa
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Kedd Ápr. 06, 2010 12:23 am | |
| Hayate idegesen lesett Emikora, majd ismét Morinagára. Az a szemét... Már megint a lány családját veszi elő, csak most éppen az anyját. És ez most vajon egy fenyegetés volt, vagy csak idegesíteni akarja vele Emikot? - Nem igazán állt módunkban hasonlót tenni. Na és most? Folytatod a témát és elmondod konkrétan, hova is akarsz kilyukadni? | |
| | | Lyraevi Admin
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Kedd Ápr. 06, 2010 12:23 am | |
| - Pedig milyen vicces jelenet lenne, mikor elmesélnéd Shourinak, hogy nyugi már, most juttattad el nekia telefont a barátnőjén át, még nem kapta meg? - nevetett rosszindulatúan Nami. - Egybként nem, én is kétlem, hogy Tatsuya örülne. Talán volt egy ilyen pont, de... ezt lekésték. Hihetetlen milyen gyorsan változnak a dolgok. Naponta teljesen más a felállás. Talán... lesznek még érdekességek, ha kivársz. Csak... vajon mennyi idő után un rá Shouri a dolgra, és adja fel, hogy valaha is visszaszerzi azt a telefont? Na meg... kíváncsi vagyok, hogyha tudja, hogy felkerestél engem, mikor fog megjelenni itt... Nem is olyan régi ismerősként köszöntötte a rátörő izgalmat. Több is, mint izgalom... harcolni vágyás... És túl erős volt, túl szenvedélyes, hogy küzdeni akarjon ellene... És mielőtt még gondolatban eljuthatott volna oda, hogy ez nem helyes, Shinji is befutott. - Idehoztad a szobámba?! - csattant fel a fiú köszönés helyett. - A szobáNKba... - köszörülte meg a torkát Nami. - Beszédünk volt... van... Ha hagynál... - Most ki akarsz küldeni? Na, ne szórakozz! - fortyant fel a fiú. - Itt enyelegsz Nobuval, most itt randevúzgatsz Daisukével, és ezt mind nyeljem le... Nem fog ez mindig olyan simán jönni. Egyre többel tartozol nekem, és a végére nagyon magas lesz a számla... Biztos, hogy egyösszegben akar törleszteni? Nami csak egy fintorral válaszolt. Akármire is akar kilyukadni, azt nem Daisuke előtt fogja megtárgyalni vele. | |
| | | Lyraevi Admin
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Kedd Ápr. 06, 2010 12:27 am | |
| - Gyenge indok - felelte unottan Morinaga. - Van készpénzetek, kinn voltak netkávézók... Úgy tűnik, egyszerűen csak nem érdekelt a kérdés... Azt nem értem, hogy akkor... mivel voltatok úgy elfoglalva? - mérte végig a hármast. - Talán faggattad a kedvenc testőrödet, hogy miféle "diákmunkákat" végzett eddig? - húzta tovább Emiko idegeit. - Tény, hogy érdekes téma, de... reméljük, nem volt végzetes hiba, nem élni a lehetőséggel... | |
| | | Lyraevi Admin
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Kedd Ápr. 06, 2010 12:31 am | |
| Ayumu a fejét rázta. Fogalma sem volt. Az utasszinten persze el tudna kóborolni, de... Azt ugye nem lehet... Némán sétált a fiú mellett. Olyna sok mindent nem tudott még róla, és annyi dolog érdekelte, de nem érezte illendőnek, hogy belekérdezzen a magánéletébe. Egyáltalán... mi az a pont, amikor már nem cska munkatársak, hanem... barátok, akik mindezt megtehetik? Bizonytalanul lesett a fiú arcára, mintha csak onnan tudhatná a választ. | |
| | | Rhysa
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Kedd Ápr. 06, 2010 12:32 am | |
| - Lassan úgyis megyek - nyújtóztatta ki a tagjait Daisuke, mintha menni készülne. - A lényeget már úgyis elmondtam, többet meg egyelőre még én sem tudok. De már legalább nem egyedül kell elméleteket gyártanom. Persze amint lesz valami fejlemény, szólok. Apropó Shinji, nem láttál errefelé ólálkodni egy amolyan Shouri-félét idefelé jövet? Van egy olyan érzésem, hogy látni kíván, és sosem tudhatja az ember, mikor bukkan fel. De amennyire lehet, szeretnék felkészülni a vele való találkozásra. | |
| | | Lyraevi Admin
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Kedd Ápr. 06, 2010 12:35 am | |
| Shinji lenéző pillantással mérte végig a fiút. - Belekötöttél Shouriba, te idióta?! Most meg Nami szoknyája alá futsz segítségért... Micsoda hihetetlenül gyáva alak... Hányingerem van... - válasz nélkül indult meg a szobájába. - Shinji! - pattant fel dühösen Nami. Azt már élből feladta, hogy a szavaiba belekössön, de... - Láttad vagy nem?! - kérdezte tőle ellentmondást nem tűrő hangon. A fiú azonban csak megrántotta a vállát. - Nem t'om, nem figyeltem... Akár láthattam is... - azzal eltűnt az ajtó mögött. | |
| | | Lyraevi Admin
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Kedd Ápr. 06, 2010 12:41 am | |
| Miharu sóhajtva döbbent rá, hogy már megint fel alá járkál, hát újra leült a földre, bár most nem Ichiro mellett, csak úgy... ahol volt. Nincs más ötlete, és... az időt is felesleges húznia. Ráadásul ma este ráér. És Ichiro... úgy tűnik nem lesz ebből esti mászkálás, mert totál K.O. a kissrác. Viszont... muszáj lesz felkeltenie a vacsora miatt. Mert lassan elkapkodják a legfinomabb falatokat. Nehezére esett felébreszteni, annyira édesen aludt... Csak óvatosan belesimított a hajába, s várt történik-e valami. | |
| | | Rhysa
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Kedd Ápr. 06, 2010 12:45 am | |
| Hayate nem akarta beismerni, hogy valójában eszébe sem jutott a kérdés. Az egy dolog, hogy ő feleslegesen jelezne haza, meg valamennyire tartott is tőle, hogy az anyját milyen állapotban találná. A családjából még ő volt az, akit legközelebb érzett magához, de mégsem tudott teljes szívvel úgy gondolni rá, mint egy szerető édesanyára. Hisz hagyta, hogy ilyenné tegyék... Pedig ő is látta nem egyszer rajta a kiképzés sebeit! De nem szólt értük, egyszer sem. Csak annyit mondott, hogy próbálkozzon jobban, akkor majd biztos sikerül... - Csak célozgat, vagy szeretne is mondani valamit? - bukott ki belőle a kérdés. Lehet, hogy ezt még bánni fogja, de már úgy kikívánkozott belőle. Csak Emikonak ne ártson ezzel... | |
| | | Rhysa
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Kedd Ápr. 06, 2010 12:48 am | |
| Hiroshi elég hamar észrevette Ayumu pillantásait és kérdőn lesett vissza a lányra. - Jól látom rajtad, hogy szeretnél valamit? - mosolyodott el. Csak ne olyan kérdés legyen, amire nem válaszolhatok... Kérlek, nem akarok többet hazudozni. | |
| | | Rhysa
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Kedd Ápr. 06, 2010 12:53 am | |
| - Ó, fogalma sincs róla, mi mindenről marad le - csóválta a fejét az eltűnő Shinji után nézve Daisuke. - Pedig le merném fogadni, hogy ő még jobban belekötne Shouriba, ha tudná azt, amit mi. Akkor nem jönne itt az elhamarkodott ítéleteivel. Na mindegy. Hmm... szóval vagy itt van, vagy nincs. Szép kilátások. Na majd kiderül. Egyelőre nálam van a vezetés, most úgysem tehet ellenem semmit. | |
| | | Lyraevi Admin
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Kedd Ápr. 06, 2010 12:55 am | |
| - Mondani? - Morinaga elgondolkozva nézett maga elé. - Nos... Igen, azt hiszem, igen. Illetve, csak... volt egy olyan tévképzetem, hogy ha az ember elintézi, vagy legalábbis nagyvalószínűséggel elintézi az összes ember halálát, akihez eddig kötődött talán... érdekli... hogy megtörtént-e már. De úgy tűnik tévedtem. Talán Emiko tényleg különleges, és képes maximálisan maga mögött hagyni a múltját. Van mit tanulnod tőle, igaz, Hayate? Lassacskán én is kezdek felnézni a lányra... Ilyen fiatalon, ilyen hidegvérrel feláldozni mindenkit, hogy valóraváltsd az álmaid... Még én sme tudtam ilyen gyorsan belerázódni ebbe... A lány meredt szemekkel nézett maga elé, ahogy a férfi beszélt. A szája és az orra elé emelte a kezét, de még így is látható volt, ennél az asztalnál legalábbis, hogy zihál. Úgy festett, mint aki mindjárt összeesik, de legalábbis másodperceken belül elhányja magát. | |
| | | Rhysa
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Kedd Ápr. 06, 2010 12:58 am | |
| Ichiro szemei megrebbentek, majd egy pár pillanatig megint nem történt semmi, de végül a fiú csak úgy tűnt, hogy lassan magához tér. - Hagy találjam ki... - igyekezett elnyomni egy ásítást. - Annak ellenére elaludtam, hogy nem akartam... Ó, csessze meg... Mennyi az idő...? Mennyivel is jobbak az ilyen stílusú ébresztések, mint a Hiroshi-félék... | |
| | | Lyraevi Admin
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Kedd Ápr. 06, 2010 12:58 am | |
| Ayumu ijedt-zavarodottan kapta a fiúra a tekintetét. - Ah, én... nem tudom... nem tudom konkrétan, csak... Azon gondolkodtam... - habozott, aztán folytatta - hogy... érdekes lenne tudni például, hogy... milyen hobbijaid vannak, vagy... milyen zenét szeretsz... Ilyesmi, általánosságok, tudod. Valahogy... ez sokat el tud mondani az emberről, és... - zavartan rezdült meg. "... és én szeretnék soka ttudni rólad?" Te jó ég, na de Ayumu! - És csak nem sétálhatunk némán egymás mellett! Nem akarlak untatni! | |
| | | Lyraevi Admin
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni Kedd Ápr. 06, 2010 1:00 am | |
| Nami megnyugodott, hogy a fiú nem vette a lelkére Shinji beszólogatását. - Daisuke, azért vigyázz magadra! - kérte halkan, miközben az ajtóig kísérte. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni | |
| |
| | | | 10. fejezet - Mert még mindig tudunk mit írni | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|